Hârtii imprimabile ink-jet si laser

Hartie laser pentru textile deschise la culoare

TEXTRANS HT/S si HT/L - Hârtie laser pentru textile deschise la culoare

CARACTERISTICI

Hârtie de înaltă calitate pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau în culori deschise, pe bază de bumbac. 


Imprimarea se face în oglindă, pe fata pe care se află banda de ghidare. După imprimare si uscare (naturală, cel putin 30 min.) se face transferul termic. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se asează hârtia cu imprimeul în jos) si este recomandat să fie făcut cu presa pentru transfer termic.
- temperatura de transfer: 190ș C;
- timpul de transfer: 30 secunde;
- presiunea: medie-mare;
- temperatura de spălare: maxim 40ș C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de înălbire. 

Dacă după transferul termic se îndepărtează hârtia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mată, iar dacă suportul se îndepărtează după răcire, se obtine o suprafată lucioasă. Dacă din suprafata lucioasă doriti să obtineti o suprafată mată, mai presati o dată materialul textil imprimat, acoperit cu hârtie siliconată. Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel putin o zi, înainte de spălare si trebuie spălat si călcat cu imprimeul în interior. 

Textrans HT/S este disponibila in formate A4 si A3, iar Textrans HT/L in format A4, ambele in topuri de 50 coli.

Înainte de imprimare trebuie ferită de umezeală si de amprente digitale. 

Notă: Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piată, este necesară testarea în prealabil a compatibilitătii dintre hârtie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastră practică. Pentru o aplicare în conditii optime, se recomandă o precălcare a materialului ce urmează a fi inscriptionat.

RECOMANDARI

Pentru inscriptionat, prin transfer termic, imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau în culori deschise, din bumbac.

PRET (fara TVA)

- Format A4 - 0.70 Euro/coala

- Format A3 - 1.57 Euro/coalaHartie laser pentru textile deschise la culoare