Hârtii imprimabile ink-jet si laser

Hartie ink-jet fotoluminiscenta

TRANSFER JET PHOSPHOR - Hârtie ink-jet fotoluminiscentă

CARACTERISTICI

Hârtie specială, cu proprietăti fotoluminiscente, care permite transferul de imagini imprimate digital pe materiale textile din bumbac. 


Imprimarea se face normal, nu în oglindă. Partea printabilă este cu fata în sus atunci când coltul tăiat este în stânga jos. După imprimare si uscare (naturală, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe textil, recomandat cu presa pentru transfer termic.

Transferul termic se face astfel:
1. Se îndepărtează suportul de hârtie si se asează foita subtire rămasă, cu imprimeul spre exterior, pe materialul textil.
2. Se acoperă imprimeul cu hârtia siliconată specială (această hârtie este livrată în pachet, împreună cu hârtia imprimabilă). La aproximativ 10 secunde după transfer, se îndepărtează hârtia siliconată.
- temperatura de transfer: 150-160° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: mică;
- temperatura de spălare: maxim 40° C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de înălbire.

Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel putin o zi, înainte de spălare, si trebuie spălat si călcat cu imprimeul în interior.
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc...) cu cernelurile standard ale acestora. Înainte de imprimare, hârtia trebuie ferită de umezeală si amprente digitale.

Este disponibilă în formate A4, topuri 50 coli.

Notă: Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piată, este necesară testarea în prealabil a compatibilitătii dintre hârtie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastră practică. Pentru o aplicare în conditii optime, se recomandă o precălcare a materialului ce urmează a fi inscriptionat.

RECOMANDARI

Pentru transfer de imagini digitale, pe materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri ale acestora, pentru obtinerea unor efecte deosebite, folosind proprietătile fotoluminiscente ale hârtiei.

PRET (fara TVA)

 - 2.62 Euro/coala


Hartie ink-jet fotoluminiscenta