Hârtii imprimabile ink-jet si laser

Hartie ink-jet pentru textile inchise la culoare

TRANSFER JET BLACK - Hârtie ink-jet pentru textile închise la culoare

CARACTERISTICI

Hârtie specială, care permite transferul de imagini imprimate digital pe materiale textile negre sau în culori închise din bumbac. 

Imprimarea se face normal, nu în oglindă. Partea printabilă este cu fata în sus atunci când coltul tăiat este în stânga jos. După imprimare si uscare (naturală, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe material, recomandat cu presa pentru transfer termic.

Transferul termic se face astfel:
1. Se îndepărtează suportul de hârtie si se asează foita subtire rămasă pe materialul textil, cu imprimeul spre exterior.
2. Se acoperă imprimeul cu hârtia siliconată specială (această hârtie este livrată în pachet, împreună cu hârtia imprimabilă). La aproximativ 10 secunde după transfer, se îndepărtează hârtia siliconată.
- temperatura de transfer: 150-160° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: mică;
- temperatura de spălare: maxim 40° C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de înălbire.

Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel putin o zi, înainte de spălare si trebuie spălat si călcat cu imprimeul în interior.
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante obisnuite (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc...) cu cernelurile standard ale acestora. Înainte de imprimare trebuie ferită de umezeală si de amprente digitale.

Hârtia este disponibilă în formate A4 si A3, topuri 50 coli.

Hartia pentru transfer este marcata pe spatele suportului cu patratele rosii.

Notă: Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piată, este necesară testarea în prealabil a compatibilitătii dintre hârtie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastră practică. Pentru o aplicare în conditii optime, se recomandă o precălcare a materialului ce urmează a fi inscriptionat.

RECOMANDARI

Pentru inscriptionat, prin transfer termic, imagini digitale, pe materiale textile negre sau culori închise din bumbac. Se poate folosi si pentru inscriptionarea textilelor în culori deschise.

PRET (fara TVA)

- Format A4 - 1.02 Euro/coala

- Format A3 - 2.10 Euro/coalaHartie ink-jet pentru textile inchise la culoare