Hârtii imprimabile ink-jet si laser

Hartie ink-jet pentru textile deschise la culoare

TRANSFER JET ST - Hârtie ink-jet pentru textile deschise la culoare

CARACTERISTICI

Hârtie standard pentru transfer de imagini imprimate digital, pe materiale textile albe sau în culori deschise din bumbac. 

Imprimarea se face în oglindă. După imprimare si uscare (naturală, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe material. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se asează hârtia cu imprimeul în jos) si este recomandat să fie făcut cu presa pentru transfer termic.
- temperatura de transfer: 160° C;
- timpul de transfer: 40 secunde;
- presiunea: mică;
- temperatura de spălare: maxim 40° C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de înălbire.

Dacă după transferul termic se îndepărtează hârtia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mată, iar dacă suportul se îndepărtează după răcire se obtine o suprafată lucioasă. Materialul textil astfel imprimat trebuie lăsat cel putin o zi, înainte de spălare, si trebuie spălat si călcat cu imprimeul în interior. 

Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc) cu cernelurile standard ale acestora. Înainte de imprimare trebuie ferită de umezeală si de amprente digitale.

Hârtia este disponibilă în formate A4 si A3, topuri de 50 coli.

Hartia pentru transfer este marcata pe spatele suportului cu patratele albastre.

Notă: Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piată, este necesară testarea în prealabil a compatibilitătii dintre hârtie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastră practică. Pentru o aplicare în conditii optime, se recomandă o precălcare a materialului ce urmează a fi inscriptionat.

RECOMANDARI

Pentru inscriptionat, prin transfer termic, imagini digitale, pe materiale textile albe sau în culori deschise, din bumbac.

PRET (fara TVA)

- Format A4 - 0.54 Euro/coala

- Format A3 - 1.14 Euro/coala
Hartie ink-jet pentru textile deschise la culoare