PRODUSE Prezentari video


Contactati consilierul nostru pentru suport si instruire gratuita!

Andrada Ghizdeanu
Tel: +40 736 660 258
andrada.ghizdeanu@algernon.ro
NOU!

Descarca tabelele cu instructiunile de transfer termic!

facebook facebook wordpress

Follow us!

Cauta in catalogul de produse

Newsletter
Ramai la curent cu noutatile abonandu-te la newsletterul nostru.
Adresa e-mail

   

Folii imprimabile digital

COLORPRINT EXTRA - Folie albã pentru umbrele, genti, nylon, piele, fâs

COLORPRINT EXTRA - Folie albă pentru umbrele, genti, nylon, piele, fâs

CARACTERISTICI

Folie opacă din PVC, foarte subtire si flexibilă, cu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile tratate siliconic, materiale textile dure si materiale din piele. Folia se imprimă cu printere care imprimă termic, cu cerneală pe bază de răsini (ROLAND PC 60, ROLAND PC 600, GERBER EDGE si FARGO) si cu printere care imprimă cu cerneluri pe bază de solvent si eco-solvent (Roland VersaCamm SP-300, Soljet, etc.).

Pentru descarcarea profilelor de culoare valabile pentru printere ROLAND click aici.

Are o bună stabilitate dimensională în momentul imprimării datorită suportului special si are o bună adeziune pe materialul de inscriptionat. Datorită tratamentului special aplicat suprafetei, imprimarea se face în conditii optime, cu o bună rezolutie. Imprimarea si tăierea se fac normal, nu în oglindă. După imprimare, se recomandă ca materialul să se lase la uscat (cel putin 12 ore), înainte de rulare sau transfer termic. După imprimare se îndepărtează suportul. Transferul se face folosind folia de transfer TTD Easy.

- temperatura de transfer: 165° C;
- timpul de transfer: 12-14 secunde;
- presiunea: mică;
- temperatura de spălare: maxim 30° C.
Folia de transfer TTD se îndepărtează după aplicare, doar după ce materialul s-a răcit.

Pentru o rezistenta mai mare a culorilor la abraziune si spalari efectuate la temperaturi ridicate, va recomandam folia de protectie SMART PRO.

Este disponibilă numai în culoarea albă. Se livrează în role cu lătimea de 1500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit.

Alegeti un
DigiPattern pe care sa-l printati pe acest produs!

Notă: Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piată, este necesară testarea în prealabil a compatibilitătii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastră practică. Pentru o aplicare în conditii optime, se recomandă o precălcare a materialului ce urmează a fi inscriptionat. 


RECOMANDARI

Pentru inscriptionat materiale tratate siliconic, din nylon, jachete, costume de ski (sau alte tipuri de echipamente sportive), genti, umbrele, materiale din piele, etc...

PRET (fara TVA)

- 17.19 Euro/mpCOLORPRINT EXTRA - Folie albã pentru umbrele, genti, nylon, piele, fâs